otrdiena, 2013. gada 12. februāris

Uzbrukuma fāze. Piektā diena.

No rīta svars 116.100
Brokastis: Folijā ceptas vistas gabaliņš + kafija ar Pienaspēku.
Pusdienas skola – vakar gatavotais viltotais zaķis. Pasauss gan, bet garša laba. Tajā iecepta arī šīs dienas auzu kliju norma. Uzdzeru 0.8% bezpiedevu Balance dzērienu.
Aizskrienu līdz otram darbam, ietaisu sev kafijas krūzi un...izdzeru to tikai pēc divām stundām. Šonedēļ abos darbos stresainas sarunas un tādā garā- tāda ir dzīve.Ejot no darba nokošļāju vienu košļeni.
Atbraucu mājās – laikam launags – pagatavoju internetā nolūkoto „sprogaino” vistas zupu. Izvāru  vistas stilbiņus, sasmalcinu, ūdenim , kur tie vārījās pievienoju garšaugus  (dilles, sīpollokus) un karstā zupā iejaucu sakultu olu. Receptē bija uz litru ūdens 2 olas, man bija drusku mazāk ūdens un atliku likām pietika ar vienu olu. Tiešām garšīga zupa.
Kad pienāk vakariņu laiks, saprotu, ka neko negribas, tomēr izdzeru vienu Balanci. Lai arī nolēmu svērties tikai no rītiem, uzkāpju un konstatēju – 116.000.
Nedaudz jāpadomā, ko rītdien paņemt launagam līdz, un galvenais – ko ēst visu dienu Rīgā – tā būs mana pēdējā uzbrukuma fāzes diena, negribas neko izbojāt. Laikam jāiet uz Lidiņu un kaut kādas zivis jāēd – salātu bārā ir olas un tuncis – bet vai savā sulā? Varētu būt siļķe un biezpiens, arī laba doma. Citur nez vai ko atradīšu tik veiksmīgi

Nav komentāru: