piektdiena, 2013. gada 8. februāris

Uzbrukuma fāze, Pirmā diena.


Nu ko! Laiks uzrakstīt par manu pirmo dietas dienu.
Rītu sāku ar starta kapitālu 118.800. Izvilku no ledusskapja burku ar Sassy water. Garšo draņķīgi, pēc gurķu odekolona, visdrīzāk. Brokastīs apēdu  kādas 6 krabju nūjiņas, divas vārītas olas, saujiņu biezpiena, kas pārbērts ar piparkūku garšvielām un izdzēru krūzi kafijas ar kanēli. Viss bija ok, bet biezpiens likās ļoti sauss. Nopirku 0.5% paniņas, rītdien pievienošu tās biezpienam.
Par brīnumūdeni jau drīz kļuva skaidrs – kārtīgs urīndzinējs, tāpēc, lai arī sākotnēji biju tā domājusi, bet ejot ārā no mājām, ūdens pudeli līdzi neņēmu.
Jau pēc brokastīm sagatavoju pārtiku turpmākajām ēdienreizēm: apziedu vistu šķiņķīšus ar sinepēm un ietinu folijā. Arī baltās zivs fileju liku folijā – pārbēru ar sāli, zivs garšvielām, timiānu, un uzspiedu virsū citrona sulu. Visu ieliku cepeškrāsnī.
Negaidot dienas plāni mainījās un bija jau ap 12.00 jādodas projām no mājām, tāpēc papusdienoju jau agri- zivs filejas kārdinoši smaržoja, uzliku uz filejas no brokastīm pāri palikušās olu ripiņas. Fileja bija līdz ap 150 gr. Ātri paēdu un laidu dzīvē.
Pilsētā drusku papētīju veikalu piedāvājumu: liellopa gaļa ir tikai tāds gabaliņš ar kaulu MAXIMĀ, nu nevilina mani. Nopirku vistu akniņas – atkal gatavošu folijā ar garšvielām – nez kas sanāks. Uz akciju bija nopērkami laša konservi savā sulā, arī tie dažādībai noderēs. Piena produktu piedāvājums vājš, tikai 0,5% paniņas un viens aktimela paveids, nu un protams – biezpiens. Rīt jāizpēta RIMI piedāvājums. Pārsteidzoši bija tas, ka pārtikas iepirkšana man neizsauca nekādas emocijas, bet varbūt, ka pirmajā dienā tas ir dabīgi, nav vēl tās aizliegtā augļa sajūtas.
Krietni nostaigājos pa pilsētu, to ieskaitām 20 minūšu pastaigas rēķinā.
Mājās ierados tikai ap 18.00, un nevienu minūti šajās sešās stundās nejutos izsalkusi. Apēdu divus mazmazītiņus folijā ceptos vistas šķiņķīšus ( kopā uz 200 g) ,gardo ādiņu atdevu Ričim. Klāt piedzēru paniņas.
Vēlāk vakarā, pilnīgi bez emocijām lauzu šokolādi un atdevu to meitenēm. Bet atkal domāju, nepriecājies, tā ir pirmā diena.
 Pirms gulētiešanas ietaisīju vēl vienu porciju Sassy water. Darbojoties ap ledusskapi tomēr sagribējās ēst, apēdu mazu gabaliņu zivi – ap 100 g un vakara našķim – 5 krabju nūjiņas.
Pirmsmiega svara pārbaude – jā , precīzi 1 kg mazāk – 117.800. Un pašsajūta visu dienu bija laba. Jau tagad saprotu, ka visgrūtāk būs iztikt bez zupas. Manas dāmas vakariņās ēda vistas zupu un es baltu aci uz viņām nolūkojos J Bet raksturs ir.

Nav komentāru: