sestdiena, 2013. gada 9. februāris

Uzbrukuma fāze. Otrā diena.


Sāku dienu ar 117.100, bet beidzu ar 118.400. Vairāk kā kilograms atpakaļ. Mjā... bet domāju, ka tas ir no vakarpusē izdzertā šķidruma. Ļoti gribējās dzert, nu un sadzēros. Un bailes arī no solītajiem aizcietējumiem. Dzēru paniņas 0.5% un sassy water.
Ēdienkarte – bez grēkiem:
Brokastis: apm. 150 g biezpiena sajaukti ar paniņām, klāt krabju nūjiņas. Piedzeru kafiju, žēl ka nav diļļu – ideālas brokastis.

Tad iecerētā 20 minūšu pastaiga pa pilsētu. Šopings, kosmetologs, manikīrs. Veltu dienu sev. Starplaiks starp brokastīm un pusdienām sanāk garš-gandrīz 7 stundas, bet nav kad un kur un arī negribas. Kad pārrodos mājās, konstatēju, ka tiek cepta gaļa un no smaržas man rodas pamatīga apetīte.
Pusdienas: Viens gabals zivs, 2 vārītas olas, mazs vistas gabaliņš. Piedzeru paniņas. Kad izsalkums remdēts, sajūta, ka ieēsts par daudz. Nu nedrīkst tik garas pauzes starp ēdienreizēm taisīt.
Kad gatavoju meitenēm vakariņas, pašai siekalas tek, bet- nolieku priekšā pāris krabju nūjiņas un apēdu tās.
Manas vakariņas: folijā ceptas vistas šķiņķītis un ( drīzāk sutinātas) vistas aknas. Biju tās sajaukusi ar sinepēm, citrona sulu, muskatriekstu, saldās paprikas pulveri un folijā izcepusi. Man kā zupu cienītājai šitas par sausu, piedzeru atkal paniņas. Nu žēl, ka svars nav mazinājies, bet dzīvosim - redzēsim, rīt tik daudz neaizraušos ar šķidrumu.

Nav komentāru: