Brokastīs: dikānmaize ar sieru. Kafija.
Pusdienas: siers, vistas šķiņķītis.
Launags: paniņas ar dikānmaizi.
Vakariņas: superīgā tomātu – laša zupa.
Te arī recepte, lai pašai neaizmirstās: Sastāvs - viss ņemts
"uz aci": apm. 300 gr laša zupas izlases, apm 150 gr tomātu savā sulā
( man tādi, bez konservantiem ), 1 ola, 2 ĒK Dzintara Light kausētā siera,
zaļumi, garšvielas. Izvārīju laša buljonu, kādus 500 ml, izņēmu zivi, sasmalcināju, ieliku atpakaļ
buljonā, pievienoju 1/2 mazās burkas
tomātu savā sulā ( apm 150 gr), ja gribas biezzupu, var likt visu burku.
Atstāju, lai uzmet burbuli, tad pievienoju kausēto sieru. Gatavā zupā ierīvēju
vārītu olu un pārbēru ar zaļumiem. Vēl derētu klāt citrona šķēlīte...
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru